Product toegevoegd aan verlanglijstje

achteraf betalen!

wist u dat u bij ons ook veilig achteraf kunt betalen?

Bekijk actie
0

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren gebasseerd op 3 reviews
Bekijk alle
0

Elzenhout doodskist

Elzenhout doodskist kopen bij uitvaart-producten.nl

Elzenhout doodskist

Elzenhout doodskist

Ieder mens is uniek, dus een uitvaart moet dat ook zijn. Daarom is het van belang dat ook voor een uitvaart alles aansluit op de wensen van u of uw geliefde. Wij streven ernaar om het product op de door u gewenste tijd te leveren. Kisten komen in veel verschillende soorten en maten. Hoe weet u welke de juiste is? Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, zo kunnen wij aan de hand van al uw wensen en voorkeuren samen kijken wat de beste keuze is. Zo zorgen we ervoor dat deze wensen ook gerealiseerd worden. 

uitvaart-producten.nl biedt u allerlei soorten kisten aan. Deze variatie is er ook in het gebruik van houtsoorten. Bent u specifiek op zoek naar een elzenhouten kist? Dan kunnen wij u deze leveren. Een aantal houtsoorten dat u tegen komt in ons assortiment zijn, eikenhout, populierenhout, naaldhout, elzenhout en aspenhout. Hiernaast verkopen wij ook kisten van andere materialen. Kijk hiervoor in ons assortiment. 

Biologisch afbreekbare uitvaartmanden 

Naast kisten van diverse soorten hout, verkopen wij ook manden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om in een uitvaartmand gecremeerd of begraven te worden. Er zitten namelijk meerdere voordelen aan, zo zijn ze gemaakt van duurzame materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Ook zijn de uitvaartmanden geschikt voor een natuurbegraafplaats en komen er veel minder stoffen vrij die schadelijk zijn voor het milieu. Als laatste ligt het gewicht een stuk lager dan bij een traditionele kist. De manden worden gemaakt van het volgende materiaal, wilgentenen, wilgentenen met zeegras of ecologisch gespoten. 

Als u op zoek bent naar andere producten, kijk dan even op onze website of neem contact met ons op. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Samen kijken we naar de mogelijkheden en realiseren we uw wensen.