Product toegevoegd aan verlanglijstje

achteraf betalen!

wist u dat u bij ons ook veilig achteraf kunt betalen?

Bekijk actie
0

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren gebasseerd op 3 reviews
Bekijk alle
0

Vacature online marketeer

Online marketeer bij uitvaartproducten.nl

 

Ben jij een enthousiaste, ervaren online marketeer die samen met ons ideeën omzet naar concrete acties? Onze doelstelling is om binnen vijf jaar de grootste leverancier te worden van de particuliere markt. Voor jou als marketeer is dit een hele uitdagende baan in een bijzondere industrie!

 

Uitvaart-producten.nl bestaat sinds augustus 2020 en is een webshop in kisten, manden, wades en urnen. Wij hebben een jonge eigenaar en zijn bewust taboedoorbrekend bezig. Onze webshop, die  nog veel potentie heeft, maakt deel uit van ons familiebedrijf dat al zeven jaar bestaat. Ons uitvaartbedrijf heeft in haar zevenjarig bestaan een enorm goede naam opgebouwd met veel lovende recensies en is in 2020 in omvang verviervoudigd. Wij hebben een totaal andere visie op de uitvaartbranche en vinden dat iedereen een passend afscheid verdient wat bij zijn/haar financiële situatie past. Bij ons kun je alles op voorhand regelen als je dat fijn vindt. In de afgelopen tijd hebben wij diverse websites in het leven geroepen waar je ruime keuze hebt uit alles wat je zou willen bestellen. Van budget tot meest luxe.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

 

Wat breng je daar voor mee?

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bjorn Livestro. Hij is bereikbaar op 0645651878.

 

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! laat je sollicitatiebrief en CV achter via de link. Na de ontvangstbevestiging laten wij uiteraard snel wat van ons horen. Het proces zal in ieder geval bestaan uit een eerste en een tweede gesprek. Het streven is om je zo snel mogelijk te laten starten.

 

 

solliciteer hier

Sollicitaties graag, acquisitie niet!

 

 

Trefwoorden voor deze functie zijn: online, webshop, marketeer, online marketeer, marketing, HBO, uitvaart, uitvaartbranche, uitvaartproducten, campagnes, SEO, SEA, optimalisatie