Product toegevoegd aan verlanglijstje

achteraf betalen!

wist u dat u bij ons ook veilig achteraf kunt betalen?

Bekijk actie
0

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren gebasseerd op 3 reviews
Bekijk alle
0

Wilgentenen uitvaartmand

Wilgentenen uitvaartmand laten leveren door uitvaart-producten.nl

Wilgentenen uitvaartmand

Wilgentenen uitvaartmand

Wij vinden het van belang dat voor een uitvaart alles aansluit op de wensen van u of uw geliefde. Maar hoe weet u welke grootte urn, kist of mand het moet zijn. Wij helpen u hier graag mee verder. uitvaart-producten.nl is zo opgezet dat u gemakkelijk en overzichtelijk alle producten kunt uitzoeken die bij een uitvaart komen kijken. Voor de meeste kisten en manden geldt als algemene regel, binnen zes uur kunnen we bij u staan. 

Wij bieden u een uitgebreid assortiment als het gaat om uitvaartmanden. Zo hebben we traditionele manden, ovale manden, ronde manden en opbaarbedden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om gecremeerd of bevragen te worden in een uitvaartmand. Ze hebben namelijk een aantal voordelen, zo zijn ze gemaakt van duurzame materialen die biologisch afbreekbaar zijn en zijn ze dus geschikt voor een natuurbegraafplaats. Ook komen er bij een crematie minder schadelijke stoffen vrij en ligt het gewicht een stuk lager dan bij een traditionele kist. 

Biologisch afbreekbare uitvaartmanden 

Maar hoe weet u nu welke mand de juiste is. Er zijn verschillende soorten uitvaartmanden als het gaat om materiaal. In ons assortiment hebben we manden gemaakt van wilgentenen (riet), wilgentenen met zeegras of ecologisch gespoten. Op onze website kunt u de gemiddelde maat van een uitvaartmand vinden. Deze maten zijn ook te vinden bij het product zelf. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Naast uitvaartmanden leveren we ook traditionele kisten, exclusieve uitvaartkisten, urnen en meer. Onze kisten komen ook in veel verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor verschillende stijlen en kleuren. Als u vragen heeft, er onduidelijkheden zijn of u meer informatie wilt over een product, neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar, telefonisch of via een e-mail.